2019 – Un an interesant pentru BMW si MINI

2019 – Un an interesant pentru BMW si MINI

Noutati in 2019

Pentru anul 2019 BMW anunta schimbari in portofoliu si modele noi. In continuare va prezentam cateva din aceste schimbari.

BMW Seria 3 G20

Accentul se pune pe noul BMW Seria 3 G20, care sarbatoreste lansarea pe piata in Martie. Cateva luni mai tarziu, va urma prezentarea noului BMW G21 3 Series Touring G21. Nu va exista un succesor, insa, pentru BMW Seria 3 GT, care va fi inlocuit de noul Seria 4 Gran Coupe.

Celalalt debut major în 2019 este introducerea modelului BMW Seria 7 Facelift, unul dintre cele mai importante evenimente din istoria marcii.

BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran Coupe, care va fi lansat in toamna, va juca intr – un segment similar cu Sedan Seria 7. Comparativ cu Seria 7, Seria 8 cu patru usi este in mod evident mai sportiva si ii vizeaza pe acei clienti de clasa de lux care cauta mai mult entuziasm in sofat. In aceasta primavara, Seria 8 va fi completată de convertibilul deja introdus.

BMW Seria 1 F40

Urmatoarea premiera importantă este BMW Seria 1 F40, care se asteapta sa sarbatoreasca lansarea pe piata in toamna anului 2019. A treia generatie a Seriei 1 va folosi – pentru prima data – arhitectura UKL pentru vehicule cu tractiune fata si, prin urmare, reprezinta o schimbare majora pentru clasa compacta din München.

BMW X6

Cea mai mare noutate a anului 2019 in ceea ce priveste dimensiunile este noua editie a lui BMW X6. Cea de-a treia generatie a coupe-ului SUV de dimensiuni mari care poartă numele intern G06 si utilizeaza tehnologii in mare masura identice cu noul X5 G05.

BMW Seria X va primi o reamprospătare pentru X1 SAV. LCI-ul F48 va fi relativ discret, dar va aduce schimbari suficiente pentru a aduce noi clienți in brand.

MINI E

In ceea ce priveste masinile electrice si hibride plug-in, 2019 se va concentra pe noul MINI E. Varianta electrica a automobilului iconic britanic utilizeaza in mare masura tehnologia i3, testata  ar trebui sa aduca o noua viata in eforturile de electrificare de la BMW Group. Hibridele 330e, X5 xDrive45e si Seria 7 vor juca, de asemenea, un rol important in strategia de electromobility de la BMW din 2025.

Exista, de asemenea, unele modificari in departamentul M Performance Automobiles. In plus fata de modelul M340i, un M340d ar putea oferi performante diesel remarcabile in Europa. Ambele autoturisme vor avea probabil si o versiune Touring.

Un rol important joaca, de asemenea, oferta la nivel de zona a V8 Biturbo de 530 CP, care a debutat recent in M850i . Noul motor va fi prezent si in modelele M550i, X5 M50i, X7 M50i ai X6 M50i in 2019. Pentru modelul X6, exista si un motor quad-turbo de 400 CP in modelele M50d.

BMW X3 M si X4 M

Garching va avea de asemenea niste stiri pentru noi. Mai intai, primim primele BMW X3 M si X4 M, impreuna cu variantele concurentei, apoi la scurt timp dupa, M8 si M8 Convertible cu o putere de aproximativ 650 de cai putere.

Nu mai este un secret ca BMW Seria 2 va deveni si mai complicata dupa ce aceasta iteratie isi va desfasura productia. Initial, oamenii din München au dorit ca toate viitoarele serii din Seria 2 sa fie tractiune pe fata, dar popularitatea Coupe si M2 le-a facut sa se razgandeasca si au decis sa ofere un RWD Coupe pentru inca o productie si sa lanseze o alternativa FWD bine.

Modelul cu tractiune pe fata va fi construit pe platforma UKL si va fi cunoscut sub numele de F44 2 Series Gran Coupe.

Este corect sa presupunem că BMW va avea si cateva surprize pentru noi, de la unele concepte unice pana la previzualizarile modelelor viitoare.

LASA UN COMENTARU

Comentariul tau va fi publicat in 24 de ore.

© Copyright 2018 by Flake