2019 – Un an interesant pentru BMW si MINI

2019 – Un an interesant pentru BMW si MINI

Foto

Noutati in 2019

Pentru anul 2019 BMW anunta schimbari in portofoliu si modele noi. In continuare va prezentam cateva din aceste schimbari.

BMW Seria 3 G20

Accentul se pune pe noul BMW Seria 3 G20, care sarbatoreste lansarea pe piata in Martie. Cateva luni mai tarziu, va urma prezentarea noului BMW G21 3 Series Touring G21. Nu va exista un succesor, insa, pentru BMW Seria 3 GT, care va fi inlocuit de noul Seria 4 Gran Coupe.

Celalalt debut major în 2019 este introducerea modelului BMW Seria 7 Facelift, unul dintre cele mai importante evenimente din istoria marcii.

BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran Coupe, care va fi lansat in toamna, va juca intr – un segment similar cu Sedan Seria 7. Comparativ cu Seria 7, Seria 8 cu patru usi este in mod evident mai sportiva si ii vizeaza pe acei clienti de clasa de lux care cauta mai mult entuziasm in sofat. In aceasta primavara, Seria 8 va fi completată de convertibilul deja introdus.

BMW Seria 1 F40

Urmatoarea premiera importantă este BMW Seria 1 F40, care se asteapta sa sarbatoreasca lansarea pe piata in toamna, majora pentru clasa compacta din München.

BMW X6

Cea mai mare noutate a anului 2019 in ceea ce priveste dimensiunile este noua editie a lui BMW X6. Cea de-a treia generatie a coupe-ului SUV de dimensiuni mari care poartă numele intern G06 si utilizeaza tehnologii in mare masura identice cu noul X5 G05.

BMW Seria X va primi o reimprospătare pentru X1 SAV. LCI-ul F48 va fi relativ discret, dar va aduce schimbari suficiente pentru a aduce noi clienți in brand.

MINI E

In ceea ce priveste masinile electrice si hibride plug-in, 2019 se va concentra pe noul MINI E.Varianta electrica a automobilului iconic britanic utilizeaza in mare masura tehnologia i3, testata ar trebui sa aduca o noua viata in eforturile de electrificare de la BMW Group. Hibridele 330e, X5 xDrive 45e si Seria 7 vor juca, de asemenea, un rol important in strategia de electromobility de la BMW din 2025.

Exista, de asemenea, unele modificari in departamentul M Performance Automobiles. In plus fata de modelul M340i, un M340d ar putea oferi performante diesel remarcabile in Europa. Ambele autoturisme vor avea probabil si o versiune Touring.

Un rol important joaca, de asemenea, oferta la nivel de zona a V8 Biturbo de 530 CP, care a debutat recent in M850i. Noul motor va fi prezent si in modelele M550i, X5 M50i, X7 M50i ai X6 M50i in 2019. Pentru modelul X6, exista si un motor quad-turbo de 400 CP in modelele M50d.

BMW X3 M si X4 M

Garching va avea de asemenea niste stiri pentru noi. Mai intai, primim primele BMW X3 M si X4 M, impreuna cu variantele concurentei, apoi la scurt timp dupa, M8 si M8 Convertible cu o putere de aproximativ 650 de cai putere.

Nu mai este un secret ca BMW Seria 2 va deveni si mai complicata dupa ce aceasta iteratie isi va desfasura productia. Initial, oamenii din München au dorit ca toate viitoarele serii din Seria 2 sa fie tractiune pe fata, dar popularitatea Coupe si M2 le-a facut sa se razgandeasca si au decis sa ofere un RWD Coupe pentru inca o productie si sa lanseze o alternativa FWD buna.

Modelul cu tractiune pe fata va fi construit pe platforma UKL si va fi cunoscut sub numele de F44 2 Series Gran Coupe.

Este corect sa presupunem că BMW va avea si cateva surprize pentru noi, de la unele concepte unice pana la previzualizarile modelelor viitoare.

Lasa un review