Service-ul UBYDEAL

Oferim servicii de calitate într-un service autorizat RAR şi complet echipat. Rezolvăm problemele de xDrive în cel mai scurt timp. Pentru clienţii noştrii oferim şi componente din cutia de transfer (livrate prin curier).

Pentru clienţii care nu au posibilitatea să vină in service-ul nostru, punem la dispoziţie componente din cutia transfer pe care le putem livra prin curier. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina produse.

Indiferent de modelul de BMW, veniţi în service-ul şi vă rezolvăm problema legată de cutie de transfer. Până în prezent am reparat şi înlocuit cutii de transfer pentru o gamă foarte variată de modele BMW.

DE CE SA NE ALEGI

  • Realizăm repararea și întreținerea auto mai convenabil pentru dvs.
  • Suntem un grup prietenos și profesionist de oameni
  • Specialiștii noștri știu cum să se ocupe de o gamă largă de servicii auto
  • Noi facem treaba bine
  • Serviciul de aceeași zi pentru cele mai multe reparații și întreținere

ECHIPA UBYDEAL

La UBYDEAL veţi găsii personal calificat pregătit pentru o muncă de calitate într-un timp optim.

PROGRESUL FIRMEI

Ne-am extins gama de servicii

Ne-am extins gama de servicii oferite. Am început să comercializăm şi să oferim soluţii pentru produsele din gama Mercedes Benz legate de cutia de transfer. Printre produsele noastre veţi putea găsi şi cutia de transfer ML W164.

Ne-am extins echipa

În dorinţa de a economisii timpul dumneavoastră în relovarea problemei legate de cutia de transfer, echipa noastră sa mărit.

Atelier certificat RAR

Service-ul nostru a primit autorizaţie RAR pentru garantarea serviciilor oferite.

Ne-am început activitatea

Ne-am început activitatea în soluţionarea problemelor legate de transmisie, printre care putem oferii: cutiile de transfer, actuatoare (motoraşe), grup (diferenţial), lanţuri, rulmenţi.

© Copyright 2018 by Flake